365 foton 2013,  Foto

Tema 5 – Angelägen – 150/365

5-angelägenDen 31 maj publicerade jag bild nummer 149 av de 365 bilderna jag tänkt lägga upp här på bloggen då jag antagit fotoutmaningen 365 foton. Jag hade förberett en del bilder och när datorn kraschade i juni tappade jag sugen. Jag har ett antal bilder kvar, hinner inte med att få ihop resterande för att klara utmaningen som det ser ut just nu, men jag tänker ändå publicera dem jag redan förberett. Det vore synd annars…

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.