Foto,  Ur vardagen

Morgonmyser

mörkretVilken underbar känsla jag sitter med här denna lördagmorgon…

Efter jobbet igår var maken och jag och hämtade sonen, hans sambo och underbara hunden Tossan. En så lätt hund att ha att göra med; 11 år men pigg och busig fast väldigt snäll och lugn.

Ungdomarna var ute igår kväll och sov sedan över här, så nu  ligger de och snusar i gästrummet. Mysigt att ha dem här.

Jag har precis bakat en kaka, lyssnar på Spotify, ser att det blir en vacker vinterdag idag och ser fram emot att gå på julfest ikväll. Idag blir nog en kanondag!

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.