Foto,  Ur vardagen

Sven

ljusliljaJa, jösses vad stormen Sven har röjt fram! Det har blåst och snöat och det blåser fortfarande kraftigt. Jag har haft svårt att sova i natt. Vet inte om det berodde på stormen men tjugo över tre vaknade jag och sedan dess har jag varit vaken. Men idag är det ju fredag (yee-haw!) så jag behöver bara ta mig igenom den här arbetsdagen sen kan jag sova hur mycket jag vill. Blir nog en tidig kväll i kväll…

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.