Foto,  Ur vardagen

Fit for fight

gularosorMorgonstund har guld i mund och jag delar härmed ut ett knippe rosor till mig själv. För väl utfört arbete. Klockan är kvart i sex på morgonen och jag har redan hunnit hänga undan tvätt som torkat över natten, tömt diskmaskinen, plockat ihop kaffemaskinen, rensat bland mina smycken som hänger i badrummet – slängt ”gammal skit” – duschat, sminkat mig och ätit frukost. Bara håret kvar, sen är jag fit for fight. Hur har din morgon varit?

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.