Foto,  Träning,  Ur vardagen

Nåja, vad är väl en kväll på balkongen?

spökskrivaEtt efterlängtat spinningpass körde jag igår kväll. Så skönt! Och det var ett så bra pass att jag bokat in mig på samma pass i morgon. Grymt!

Men först har vi dagen idag att ta itu med. Det blir först jobb och långlunch då jag har en lunchdejt. Efter jobbet och middagen ikväll skulle jag gärna sitta som Lars Winnerbäck och spökskriva dikter åt kungen men det blir nog till att ta tag i storstädning av köket istället. Nåja, vad är väl en kväll på balkongen…?

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.