Foto,  Ur vardagen

Det kan nog inte bli bättre

solnedgångIdag gick flyttlasset till Åsa; sonen och hans sambo flyttade in i sin nya mysiga lägenhet. En fräsch, gullig och mycket trevlig liten tvåa centralt i Åsa med några hundra meter till havet, nära bageriet, mataffären, blomsteraffären och allt annat de kan tänkas behöva. Nej, det kan nog inte bli mycket bättre.

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.