Foto,  Ur vardagen

Jag njuter och myser

adventsfintDagen igår blev precis så bra som den lovade. Fler sådana dagar/kvällar, tack! Woo-hoo!

Det har varit en bra dag idag också och jag är så nöjd med att ha plockat fram adventssakerna hos mamma igår och hemma idag.

Några hyacinter står utplacerade lite här och var och jag har även köpt julros, amaryllis och julkaktus idag. Ljusstakar och stjärnor är på plats i fönstren och nu känns det riktigt, riktigt bra. Jag njuter och myser.

adventsfint2

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.