Foto,  Ur vardagen

Fredagen har viskat till mig…

efterfrisörenefterfrirören2Jaha, så här ser jag alltså ut i min nya frisyr.

Det har blivit mycket bilder på mig här på bloggen på sistone och det beror delvis på att jag är glad över förändringen jag lyckats åstadkomma med mig själv; jag vill gärna visa upp resultatet både för mig själv och för andra. Jag är stolt, jag är glad och jag trivs!

En annan anledning är att jag inte varit ute och fotat så mycket på sistone. Det blir fort mörkt på dagarna nu och dessutom är det lite tomt på blommor och blad (som jag ju oftast brukar fota) där ute så här i november. Och att fotografera inomhus är inte helt enkelt det heller. Det blir mörkt fort här också, och den där efterlängtade studiobelysningen till fotorummet lyser fortfarande med sin frånvaro…

Nåväl, idag är det hur som helst fredag och den här dagen har redan viskat till mig att den gör allt den kan för att bli en riktigt bra dag. Jag gillar när dagarna skärper sig så där och gör sitt yttersta för att jag ska ha det bra och känna mig glad.

Det blir en halvdag på jobbet till att börja med idag och sedan ska jag äta lunch i lugn och ro. Därefter åker jag hem till mamma och plockar fram hennes adventssaker, hjälper till med vad hon kan tänkas behöva ha hjälp med och umgås med henne.

Sen lägger jag mig på massagebänken hos Anna och så avslutar jag med ett restaurangbesök. Jodå, jag tror den här fredagen kan hålla vad den lovar. Det blir nog riktigt bra det här.

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.