Foto,  Ur vardagen

Alltid skrämmer det väl någon

whiteflowerIdag säger jag god morgon till ett mindre långhårigt och lite blondare jag. Jag känner mig nöjd och håret ser mycket friskare ut. Enda problemet är att jag ser så himla snäll ut! Sandy i Grease, typ. Men det är väl bara att inse att jag inte är så himla fräck som jag tror. Försöker pimpa looken med en punkig skinnjacka och massa nitar på skorna. Alltid skrämmer det väl någon…

 

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.