Foto,  Ur vardagen

Sista självbelöningsrycket?

innanfrisören

Sista (?) självbelöningsrycket nu – men det är rätt kul att skämma bort sig själv måste jag säga – efter min lyckade viktnedgång; igår fick jag tag på en fin liten klänning till julfesten som är nästa helg och idag går jag till frisören, klipper av håret en bit och fixar lite slingor. Because I’m worth it.

Jag har varit så mörkhårig jämfört med vad jag brukar på sistone men det beror på att när jag senast blekte slingor hade jag med en klåpare att göra så håret gick sönder och förstördes. Har liksom inte velat släppa någon i håret förutom klippning sedan dess. Men idag är det alltså dags. Hoppas kunna visa en fin ”efterbild” här på bloggen så småningom.

 

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.