Foto,  Ur vardagen

Dagarna räcker inte till

anemonOj, vad jag tänker nu för tiden. Så mycket faktiskt att dagarna inte riktigt räcker till för hjärnan som istället väcker mig på nätterna för att få tid att bearbeta allt… Men det är spännande och jag tror att något riktigt bra är på väg åt mitt håll.

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.