Foto,  Ur vardagen

Julkänslan har stegrats

 

havre hästareldshowEfter ett besök hos mamma igår åkte maken, jag, sonen och hans flickvän till Gunnebo slott på julmarknad. Det är inte så stort, men känns äkta och gemytligt och det är en väldigt vacker miljö där kring slottet. En fika i kaffehuset värmde gott efter en titt på gycklare, saker, kor och hästar. Julkänslan har stegrats.

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.