Träning,  Ur vardagen

Nya världsrekord i min bok

trängselTjugo i åtta i morse, medan många fortfarande låg och sov, det började ljusna och gatlamporna ännu lyste gav jag mig ut på en joggingrunda som jag hade på känn skulle bli annorlunda än mina tidigare. Det var cirka två veckor sedan jag sist var ute och sprang och nu var jag rejält sugen. Och annorlunda blev den…

Jag började som vanligt med att springa hemifrån och upp till Fors (bilden). Hade jag fortsatt som jag brukar hade jag sprungit klart i skogen och därefter styrt kosan hemåt; en runda på 6,7 km, vilket är ungefär så långt som jag någonsin sprungit sammanhängande.

I samband med att jag knäppte bilden ovan eller någonstans i den vevan bestämde jag mig för att försöka komma upp till en mils löpning, något jag funderat på, drömt om och haft som mål en längre tid.

Så jag sprang klart trekilometersspåret uppe i Fors, fortsatte ner genom stan och tog mig upp till Kungsbackaskogen där jag sprang ett varv för att sedan ta mig hemåt och avslutade med en sista repa i ett litet skogsparti precis intill där vi bor. En ”treskogsrunda” på totalt 11,97 km blev det till slut! Tänk att jag hade det i mig!

Den här veckan har jag satt nya världsrekord i min bok hela tiden. Framgång föder framgång och efter löparrundan idag har jag med mig massa fräscha tankar kring hur jag ska gå vidare med än det ena än det andra i mitt liv. Känns fantastiskt upplyftande, faktiskt! Kan hända delar jag under den kommande veckan med mig av några av dessa tankar – de kändes vettiga, sunda och var nyttiga att springa på.

 

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.