Foto,  Ur vardagen

Vinterlängtan

vinterkänslaIdag har jag vaknat upp till en kylslagen och vacker novemberlördag. Börjar få julkänsla faktiskt. Längtar efter vinter. På riktigt. Det är knappt en månad kvar till jul så det känns inte helt off, utan ganska i tiden faktiskt.

Jag tror jag ska packa ner min kamera och ge mig ut på jakt efter mer vinter och julkänsla idag. Håller mig dock borta från Haga, Tjolöholms julmarknad, jul på Liseberg, och Gunnebo slotts julmarknad. Dem vill jag inte besöka ensam utan dit vill jag ha med mig maken och han är inte hemma idag, så det får bli en annan dag. Idag ska jag leta upp annat. Spännande…

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.