Foto,  Ur vardagen

Guldfirande

pinkflowerJa, så var den där underbara stunden på veckan här: fredag morgon. En dag kvar att jobba och sedan är det dags för lite välförtjänt ledighet. Det är så lyxigt med fredagskänsla och jag känner mig sprudlande glad!

Igår var jag på Viktväktarmöte, gick i mål slutgiltigt (efter sex jämviktsveckor) och är nu guldmedlem. Det känns bra. (Heja mig och grattis till mig själv!) Nu börjar arbetet på riktigt.

Aldrig mer väga över 60 kg var målet när jag skrev in mig på Viktväktarna den 26 februari i år. Målvikten satte jag till 58 kg då och jag nådde viktmålet 57,7 kg för sex veckor sedan. Nu väger jag 56,9. Med kläder på – på kvällen – och 55,5 på morgonen när jag inte ätit något. Det känns fantastiskt bra. Jag MÅSTE inte väga 58 men aldrig, aldrig, aldrig mer än 60 är mitt mål nu. Det ska jag jobba för.

föreefterSkillnad?

Guldmedlemskapet firade jag genom att köpa lite god mat från delikatessdisken på ICA som jag avnjöt tillsammans med ett glas vin bläddrandes i en fototidning. Ah, en bra liten belöning en grå novembertorsdag.

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com

4 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.