Guldfirande

pinkflowerJa, så var den där underbara stunden på veckan här: fredag morgon. En dag kvar att jobba och sedan är det dags för lite välförtjänt ledighet. Det är så lyxigt med fredagskänsla och jag känner mig sprudlande glad!

Igår var jag på Viktväktarmöte, gick i mål slutgiltigt (efter sex jämviktsveckor) och är nu guldmedlem. Det känns bra. (Heja mig och grattis till mig själv!) Nu börjar arbetet på riktigt.

Aldrig mer väga över 60 kg var målet när jag skrev in mig på Viktväktarna den 26 februari i år. Målvikten satte jag till 58 kg då och jag nådde viktmålet 57,7 kg för sex veckor sedan. Nu väger jag 56,9. Med kläder på – på kvällen – och 55,5 på morgonen när jag inte ätit något. Det känns fantastiskt bra. Jag MÅSTE inte väga 58 men aldrig, aldrig, aldrig mer än 60 är mitt mål nu. Det ska jag jobba för.

föreefterSkillnad?

Guldmedlemskapet firade jag genom att köpa lite god mat från delikatessdisken på ICA som jag avnjöt tillsammans med ett glas vin bläddrandes i en fototidning. Ah, en bra liten belöning en grå novembertorsdag.

4 reaktion på “Guldfirande

 1. Tjusigt! Bra jobbat!
  Tänk att det ska vara så svårt att hålla vikten. Hur många gånger har man inte sagt att man (jag) inte ska gå upp igen och plötsligt är man där igen

  Något förslag på datum för fika?

  Trevlig helg!

  • Tack & kram.
   Jag hoppas att det här var sista gången för min del.
   Nu har jag i kalendern bokat in ett besök hos VV i månaden under hela 2014 vilket jag tror kan vara en god start.
   Kollar lite kring fikan och återkommer till dig. 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *