Foto,  Ur vardagen

Hemma-SPA?

lilablomJag kommer att vara ensam hemma efter jobbet idag. Maken ska på SPA. Utan mig?! Undrar vad jag ska hitta på då…? Ingen som jag behöver laga mat till, ingen som föreslår vilket program som ska tittas på på TV och heller ingen att prata med. Kanske får bli ett litet hemma-SPA? Because I’m worth it.

 

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.