Foto,  Ur vardagen

Varför slösa bort tiden?

gulrosQuesadillas var beställt av sonen till igår så det festade vi loss på innan det var dags för först massage och sedan fotboll – Sverige-Portugal. Nej, jag tittade faktiskt inte på fotbollen och nu så här i efterhand är jag lika glad för det…

Jag satt i fåtöljen, under en filt och läste tidningar till att börja med och efter första halvlek tog jag med mig mina tidningar in till sovrummet, stängde dörren om mig och hade det så lugnt och skönt. Sonens flickvän satt och pysslade här vid datorn och maken och sonen fick alltså själva hålla ställningarna i soffan.

Jag hörde några rop av diverse slag från TV-soffan innan jag sedan somnade; några glada andra mera upprörda. Somnade helt ovetande om hur det gick för Sverige men jag förstår nu att det var en förlustmatch och såna kan jag lika gärna vara utan.

Mitt fotbollsintresse är inte så stort och går det dåligt för laget jag håller på, om inte blir några mål alls eller om det bara blir ett enstaka på 90 minuter tycker jag att det är helt bortkastad tid. Då gör jag hellre något annat med den tiden i mitt liv – varför slösa bort den på oväsentligheter?

 

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.