Ur vardagen

En stund på bänken

nacke

Igår morse började jag känna av min nacke och blev stel som en pinne. Trodde att det var en liten nackspärr som höll på att smyga sig på, fast den satt väldigt långt bak och det kändes mer som att hela nack- och skulderpartiet på höger sida var påverkat på något sätt. Det blir nog inget cirkelgym för mig på ett tag igen. 🙁

Det känns bättre idag tack och lov, men titta på bilden som maken tog igår kväll när han skulle smörja in nacken och axlarna med heat lotion. Inte konstigt att jag har ont. Ikväll kommer ungdomarna på middag och massage och då ska jag snika till mig en stund på bänken också.

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.