Foto,  Träning,  Ur vardagen

Inga problem

dahliaIdag  vaknade jag tidigt. Riktigt tidigt. Men jag tvingade mig själv att ligga kvar i sängen och halvslumra fram till klockan ringde. Inga problem, bara man försöker tillräckligt mycket.

Sen studsade jag upp, hoppade in i duschen och gjorde mig i ordning. Och nu sitter jag här, har ätit frukost, dagens första kopp kaffe är snart uppdrucken och om en stund är det dags att bege sig till jobbet.

En helt ny vecka ligger framför mig och jag ska fylla den med så mycket bra saker jag bara kan. Idag blir det till exempel ett besök till mor och ett cirkelgympass på Friskis efter jobbet. Ska bli skönt att träna, för jag har inte tagit i speciellt hårt i helgen.

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.