Glad att jag var där

lolloKöttmarknaden

lugn_gwKristina Lugn och Leif GW Persson 

frälsisFrälsningsarmén

trängselskattApropå trängselskatten

Idag var jag och en kompis på Frazzes Revy. Många härliga skratt fick vi och det bjöds även på mycket snygg sång. Glad att jag var där. Tack gänget för en härlig föreställning.

Om skapica

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com
Det här inlägget postades i Foto. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Glad att jag var där

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.