Foto,  Ur vardagen

Lördagsupdate

Kamera-2014Idag har jag bland annat ägnat mig åt att göra ett bildkollage av bilder som representerar de olika månaderna. Några bilder är från i år andra från mina gömmor. Jag hoppas att året som kommer också ska bjuda på fina minnen och bilder. Att det blir SPA och det på Marstrands havsbad i januari är sedan bokat och klart. Ska bli så himla skönt!

Dessutom har jag kört maken till Tölös årsfest och umgåtts med och varit med sonen och hans flickvän på en liten shoppingrunda. Och nu är det dags för veckans höjdpunkt: Så mycket bättre.

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.