Foto,  Ur vardagen

Tid att tänka

ljusrosaMycket glädje om än i litet format

Hello, härliga fredag, äntligen är du här! Jag är så lycklig och glad över att få vara ledig i helgen och jag har absolut ingenting som är bestämt och inplanerat imorgon – jag kan göra precis vad fan jag vill! Woo-hoo!

Vill jag ligga och sova till klockan tolv kan jag göra det, vill jag gå upp tidigt som attan och ge mig ut i naturen, ta en löprunda eller köra något pass på Friskis så kan jag göra det. Jag kan ta en tur till stan, gå i affärer, fika, gå på museum eller bio. Ja, möjligheterna är oändliga och jag är öppen för förslag.

Helgen inleder jag med att besöka mamma efter jobbet, sonen och hans flickvän kommer hit i kväll och på söndag eftermiddag ska jag på lokalrevy. Men däremellan finns det massa tid för mig själv, mig själv och mig själv. Underbart för jag behöver tid att tänka.

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.