Foto,  Träning,  Ur vardagen

Det är minsann inte fy skam

liljaHoppsan, redan torsdag! Tiden fullkomligt rusar fram så här i höstmörkret. Nästa gång jag hinner stanna till och titta upp kanske det är vår?

Idag står cirkelgym och vägning på schemat efter jobbet och i morgon efter jobbet har jag planerat att besöka mamma innan jag åker hem, lagar middag och vi får umgås med sonen och hans flickvän, som för övrigt var här även igår kväll. Får alltså mysa med dem två gånger samma vecka – det är minsann inte fy skam.

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.