Foto,  Träning,  Ur vardagen

Vissa människor bara alltså

silversakerVissa människor bara funkar man hur bra som helst med och det är precis hur underbart som helst. Kompisen jag var och fikade med igår var det längesen jag umgicks med, men det märks liksom inte med den där sortens människor. Man bara tar upp tråden där man var senast och så fortsätter man. Och mår bra. Och s k r a t t a r. Jösses, vad vi två kan fnittra ihop! Love it!

En annan människa som jag inte sett på länge, eftersom jag inte varit på hans spinningpass på Friskis på länge, förgyllde nästa del av min kväll igår. En del ledare bara har det liksom. Det är därför det är extra roligt att gå på deras pass. Underbart!

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.