Foto,  Träning,  Ur vardagen

Rain check

rosaljusFör en vecka sedan hade en kompis och jag bestämt att vi skulle ta en fika efter jobbet. Den blev dock inställd då hon är anställd av kommunen och hennes chef på trafik Lars Björkman, sedan han slagit larm om misstänkt tidsfusk, med omedelbar verkan blivit avstängd från sitt jobb och ett personalmöte skulle hållas på eftermiddagen. Vi fick alltså ta en rain check på vår fika och idag är det dags istället.

Och regnar det gör det idag. Hejdlöst mycket känns det som. Det är kolsvart ute och regnet piskar mot rutorna. Skönt att jobba inomhus en dag som denna, underbart att ha en fika att se fram emot i eftermiddag och efter fikan har jag bokat in ett spinningpass.

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.