Foto,  Ur vardagen

Jag är redo

ljusrosor

Måndag, ny vecka, nya utmaningar och jag har stora förväntningar på den här veckan. Riktigt varför vet jag inte, men jag har en skön känsla i kroppen bara. Två träningspass är inplanerade i kalendern än så länge, eventuellt blir det fika med en kompis i morgon kväll och sedan får vi se vad som händer mer. Allting kan hända och jag är redo!

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.