Dagen idag

todaySlutade lite tidigare igår och åkte hem till mamma som inte mår så bra. Det finns inte så mycket jag kan göra men jag vet att hon blir lugn när jag kommer och det känns bra.

Efter besöket åkte jag till Friskis för att gå på ett cirkelgympass men på grund av sjukdom hade det blivit inställt. (Jag hade fått ett sms om det, men missat att kolla telefonen.) Men jag körde en timma själv så det blev ju bra till slut, men det är allt bra mycket roligare att gå på ett pass med ledare och medmotionärer…

När träningen var avklarad var det dags för vägning och sedan vankades det middag här hemma med familjen. En riktigt trevlig och bra dag som jag är glad att jag fick uppleva. Undrar vad som händer idag, det är ju fredag och allt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *