Foto,  Träning,  Ur vardagen

Dagen idag

todaySlutade lite tidigare igår och åkte hem till mamma som inte mår så bra. Det finns inte så mycket jag kan göra men jag vet att hon blir lugn när jag kommer och det känns bra.

Efter besöket åkte jag till Friskis för att gå på ett cirkelgympass men på grund av sjukdom hade det blivit inställt. (Jag hade fått ett sms om det, men missat att kolla telefonen.) Men jag körde en timma själv så det blev ju bra till slut, men det är allt bra mycket roligare att gå på ett pass med ledare och medmotionärer…

När träningen var avklarad var det dags för vägning och sedan vankades det middag här hemma med familjen. En riktigt trevlig och bra dag som jag är glad att jag fick uppleva. Undrar vad som händer idag, det är ju fredag och allt.

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.