Foto,  Träning,  Ur vardagen

Vilodag

vitabärSå har onsdagen kommit och två planerade träningspass denna vecka är alltså redan avklarade. Härligt! Vilodag idag, men i morgon är det dags igen. Det är så skönt att vara igång med lite inomhusträning igen, men jag saknar att vara ute i skogen också. Får hoppas på lite skönt väder i helgen – då ska jag ge mig ut.

Ikväll är det redaktionsmöte på Friskis – det ser jag fram emot!

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.