Foto,  Träning,  Ur vardagen

Snäckdejter

snäckorIdag blir det snäckdejter; en snäcka ska jag få träffa till lunch då vi på jobbet har en lunchdejt med kollegan som är mammaledig för tillfället. Det ska bli så mysigt. Jag saknar henne otroligt mycket på jobbet.

Nästa snäcka har jag en fikadejt inbokad med direkt efter jobbet och det ska också bli himla mysigt. Ser fram emot en hel rad goa skratt med henne. Vi har inte setts på evigheter så vi har nog en del att prata om. 🙂

Den tredje snäckan på bilden symboliserar inte någon mer bokad dejt men har jag tur springer jag på någon som jag inte träffat på väldigt länge när jag ska på cirkelgympasset på Friskis ikväll. Det hade varit roligt. Undrar vem det skulle kunna vara…?

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com

4 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.