Snäckdejter

snäckorIdag blir det snäckdejter; en snäcka ska jag få träffa till lunch då vi på jobbet har en lunchdejt med kollegan som är mammaledig för tillfället. Det ska bli så mysigt. Jag saknar henne otroligt mycket på jobbet.

Nästa snäcka har jag en fikadejt inbokad med direkt efter jobbet och det ska också bli himla mysigt. Ser fram emot en hel rad goa skratt med henne. Vi har inte setts på evigheter så vi har nog en del att prata om. 🙂

Den tredje snäckan på bilden symboliserar inte någon mer bokad dejt men har jag tur springer jag på någon som jag inte träffat på väldigt länge när jag ska på cirkelgympasset på Friskis ikväll. Det hade varit roligt. Undrar vem det skulle kunna vara…?

4 kommentarer till ”Snäckdejter

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *