Foto,  Träning,  Ur vardagen

Bäst att passa på

fröigSöndag, härliga söndag! Ledig och inga tider att passa om jag inte vill. Är dock sugen på ett spinningpass klockan sex, men det kan hända att jag ger mig ut och springer en runda istället… Men först blir det en liten promenad på makens initiativ. Solen kikar fram och himlen är blå på sina ställen – bäst att passa på.

 

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.