Foto,  Ur vardagen

Lördagsplaner

hjärtaKlockan är strax efter nio och jag har varit uppe sen halv sju. Suttit uppkrupen i soffan med en kopp kaffe och tända ljus och spelat spel på telefonen. Ätit frukost, tagit hand om lite stryktvätt och bakat en kaka. Lika bra när man ändå är igång liksom. Idag tror jag det blir en liten shoppingrunda på dagen och sen till kvällen kommer det gäster. Ska bli riktigt trevligt.

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.