Foto,  Ur vardagen

Se på mig

jess131026_3Idag är jag ännu gladare än jag brukar vara över att det är fredag. En anledning är att det är halvdag på jobbet idag, så redan vid lunch börjar min helg.

Men det är inte bara det;  jag behöver verkligen helg mer än någonsin just nu. Sen vi ställde om klockan förra helgen har jag varit helt i ofas. Jag börjar gäspa redan kvart över åtta på kvällarna, är helt förbi av trötthet när klockan är kvart över nio och när klockan är tio är det inte ens säkert att jag är vaken.

Och så vaknar jag tidigt på morgonen. Riktigt tidigt. Ligger där och vänder och vrider på mig i sängen – väntar på att få gå upp. På dagen är jag trött, gäspar, gnuggar mig i ögonen och har svårt att koncentrera mig.

Jag gillar verkligen inte vintertid, det passar inte min inre klocka, eller vad det nu är, och vad folk än säger så kan man faktiskt lida av det här med tidsomställningen. På riktigt! Se på mig. Jag vill har sommartid året om!

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.