Foto,  Ur vardagen

Nanana, nallebjörn

prästkrageEn sån kväll vi hade igår – woo! Så bra! Vi var på Rondo och såg Magnus Uggla. Vilket ös, vilken show. Jättebra tycker jag att det var.

Hade fått tipset innan att lyssna på hans nya låtar och det hade jag gjort, men maken hade inte lyssnat speciellt mycket och det tyckte han var en fördel.

Jag sken som en sol efter föreställningen igår och kände mig riktigt glad. Och nu i morse vaknade jag med ”då vill jag ha en nalle, nanana nallebjörn” i huvudet. Snacka om trallvänligt.

Det gör detsamma att det regnar och är skittråkigt väder ute, min solkänsla sitter kvar och dessutom har jag fått lite sovmorgon idag. Denna torsdag kan bli hur bra som helst.

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.