Foto,  Ur vardagen

Kul att komma ut

fallfruktSå var Simone över och jag tyckte redan igår kväll när jag gick och la mig att stormen bedarrat; det blev nog inte så farligt här i våra trakter. Men första nyhetssändningen har inte varit ännu. Måste lyssna…

Idag blir det jobb i Göteborg. Kameran är packad, blocket likaså. Idag agerar jag journalist och ska besöka en mässa som jag ska plåta och skriva om. Det ska bli kul att komma ut lite.

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.