Foto,  Träning,  Ur vardagen

Dags att flyga

maskros2Finns det nu någon maskros där ute som ser ut så här fortfarande tror jag att den kommer att se helt annorlunda ut i morgon. Det har blivit dags att flyga; stormen är på väg in från England enligt väderrapportörerna på TV. Än märks inget här, men det blåste faktiskt en del redan igår…

Om jag vågar ge mig ut är planen att det ska bli spinning för min del ikväll.

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.