Foto,  Ur vardagen

En timma extra

eksjöIdag blir det en fullspäckad och förhoppningsvis rolig dag. Jag ska strax göra ett röj i garderoberna och se om jag kan bidra med något till en liten te- och köp-sälj-byt-dejt i eftermiddag. Jag hoppas hitta något fint som någon annan tröttnat på att köpa/byta till mig. Ett smart koncept och en trevlig anledning att träffas.

Dessutom ska jag skriva inköpslista för veckan som kommer och handla. Jag ska också titta om jag kan shoppa ett par grejer till mamma och sedan besöka henne.

Tur att vi fått en timma extra till vårt förfogande idag. 😉

 

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.