Självporträtt

jess131026_2Idag jobbar jag med självporträtt. Jag tycker aldrig jag blir bra på bild och får jobba rejält hårt kan jag lova. Jag gillar inte att befinna mig på den sidan kameran. Det är inte alls lika bekvämt som att stå bakom den.

Det här är kanske inte den bästa bilden jag tagit idag (ser jag inte lite dryg ut?) men jag gillar ljuset i bilden och det är den första jag beskurit och pillat en liten aning med i PhotoShop.

Anledningen till att jag modellar själv idag? Jo, jag har mer eller mindre lovat att lämna före- och efterbilder till Viktväktargruppen jag är med i och då vill man ju se så bra ut som möjligt på efterbilden, inte sant?

Jodå, jag har tagit några i helkroppsformat också. Då är det lite lättare att se hur kroppen har förändrats, men de bilderna bjuder jag inte på. Inte idag i alla fall.

Ganska hemskt är det faktikst att bläddra igenom före-bilderna jag nu fått tillbaka från datakillen. Fasen var rultig jag var!

Inlägget postades i Foto. Skapa ett bokmärke för länken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *