Foto,  Ur vardagen

Det finns hopp

sommarIdag är det en speciell dag. Inte bara för att det är fredag utan för att det verkar som att jag fått tillbaka många av mina bilder som fanns på den gamla hårddisken på Mac:en. I början av juni kraschade ju hårddisken och jag trodde att alla mina tidigare bilder var borta för alltid. Men det gick tydligen att rädda en hel del och igår fick vi en extern hårddisk med det som gått att rädda. Jag har inte hunnit gå igenom allt än, men det känns som att det finns hopp.

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.