Foto,  Ur vardagen

Nästan fit for fight

rödabärSå är jag uppe på benen igen. Lite matt och småsnorig fortfarande (blir ingen träning än på ett par dagar) men nästan fit for fight igen. Hade gärna varit hemma en dag eller två till, helt ärligt, men idag ska jag hur som helst pallra mig iväg till jobbet.

I kväll ska här bakas en kaka inför en middag med vänner i morgon kväll och så ska jag iväg på ett möte.

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.