Ur vardagen

Jag lär mig

teatimeFördelar med att vara förkyld? Inte många. Huvudet är tungt och näsan toktät. Men jag är uppe just nu. Sitter här, slösar bort mitt värdefulla doftljus – känner ingen doft – dricker te och utnyttjar mitt guldmedlemskap på Moderskeppet. Det får väl ändå anses positivt. Att jag lär mig; både att dricka te och nya saker i Illustrator?

Där ute i världen regnar det och är grått. Skönt på sitt sätt att slippa det, men jag vill ändå vara med där ute. Träna, jogga, promenera, vara bland folk, umgås, shoppa, ha roligt och trivas i största allmänhet.

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com

4 kommentarer

  • Jenny

    Så te är fortfarande ingen favorit? Själv har jag fortfarande inte lärt mig dricka kaffe och har inga planer på att börja öva heller.
    Krya på dig!

  • ann

    Hej! Har inte heller varit tedrickare men nu när vi var på Afternoon tea på Tjolöholm och de berättade hur man ska göra och vi köpte ett riktig löste dricker jag varje dag. Så jättegott. Jag ska komma igång med min träning nu och premiär blir det på Indoor Walking. Du har väl kört det? Är det kul, svettigt? Behöver något att träna inomhus nära kvällar i veckan nu när det snart blir halt ute. Har ju inget korsband i det ena knät och det är inte roligt att vara ute och gå snabbt då om det är halt. Krya på dig från din förkylning.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.