Jag lär mig

teatimeFördelar med att vara förkyld? Inte många. Huvudet är tungt och näsan toktät. Men jag är uppe just nu. Sitter här, slösar bort mitt värdefulla doftljus – känner ingen doft – dricker te och utnyttjar mitt guldmedlemskap på Moderskeppet. Det får väl ändå anses positivt. Att jag lär mig; både att dricka te och nya saker i Illustrator?

Där ute i världen regnar det och är grått. Skönt på sitt sätt att slippa det, men jag vill ändå vara med där ute. Träna, jogga, promenera, vara bland folk, umgås, shoppa, ha roligt och trivas i största allmänhet.

4 kommentarer till ”Jag lär mig

  • Så te är fortfarande ingen favorit? Själv har jag fortfarande inte lärt mig dricka kaffe och har inga planer på att börja öva heller.
    Krya på dig!

  • Hej! Har inte heller varit tedrickare men nu när vi var på Afternoon tea på Tjolöholm och de berättade hur man ska göra och vi köpte ett riktig löste dricker jag varje dag. Så jättegott. Jag ska komma igång med min träning nu och premiär blir det på Indoor Walking. Du har väl kört det? Är det kul, svettigt? Behöver något att träna inomhus nära kvällar i veckan nu när det snart blir halt ute. Har ju inget korsband i det ena knät och det är inte roligt att vara ute och gå snabbt då om det är halt. Krya på dig från din förkylning.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *