Foto,  Ur vardagen

Förkylt var det här

fjorden2I torsdags och fredags kände jag en skavande känsla i halsen och i lördags blev det värre. Igår när jag vaknade var det som att jag ätit rakblad. Usch! Känner mig febrig, är snörvlig och öm i hela munhålan och efter ett par timmar på jobbet har jag nu tagit mig hem för att vila och kurera mig ordentligt.

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.