Foto,  Ur vardagen

Höstrea & påssjuka

gulalövJag har alltid haft ett stort intresse för kläder. Gillar att vara ”fin” och att klä mig snyggt. De två perioderna sen nittiotalet då det varit modernt/stort med tights/leggings har sammanfallit med mina ”tjockisperioder”. Bekvämt, men det är inte så jag vill ha det. Inte så jag egentligen vill klä mig; med oversizetröjor eller tunikor/klänningar till. Inte hela tiden i alla fall…

Och nu sedan några månader tillbaka har jag plötsligt  i n g e n t i n g  som passar i garderoben! Åtminstone inte i byxväg. Alla gamla sparade är för stora och hänger fult på mig. Så nu har jag drabbats  av påssjuka. Ja, för jag älskar att gå i affärer – framförallt när jag gör fynd – och jag älskar känslan av att ha med mig en fulladdad påse eller två ut ur affären.

När man behöver så pass mycket kläder som jag gör just nu är det bra med REA. Hoppas det är dags för det snart. Stor höstrea! Det är till och med så att jag börjat få tankar på att åka till Ullared. Hu och hjälp, den här påssjukan är nog av det allvarligare slaget, eller vad tror du?!

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com

4 kommentarer

  • Jenny

    Visst är det skönt när gamla kläder börja sitta löst! Och kul att köpa nytt när man känner sig fin.
    Själv har jag inte slängt mina tjockiskläder trots en relativt stabil jämvikt under 3 är. Tänker kanske att de kommer till användning någon gång. De flesta passar fortfarande ganska bra trots viktminskning. För små kläder förut och för stora kläder nu? 🙂

    Ha en fantastisk helg!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.