Bäst att passa på

plommonUnderbart väder fick vi här igår och jag kunde bara inte förmå mig själv att gå inomhus och träna. Avbokade därför cirkelgympasset och körde en löprunda istället. Med kortärmad tröja och korta byxor; helt ljuvligt skönt var det. Det kommer att komma andra dagar då jag uppskattar inomhusträning bättre men igår kände jag att det var bäst att passa på medan det är fint ute.

 

Om skapica

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com
Det här inlägget postades i Foto, Träning, Ur vardagen. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.