Foto,  Träning,  Ur vardagen

Fria viljan

sheepHoppade över träningen igår och det kändes nästan som att jag skolkade. Det är ju rosapanternlöpning varje måndag men jag kände för att gå i affärer istället så det gjorde jag efter middagen.

Jag kan bli sån ibland – när det är något jag ”måste” göra varje vecka, vid samma tid – att jag måste göra revolt, måste säga nej och göra något annat. Hur kul jag än tycker att något är. Märkligt, men det handlar väl om den där fria viljan. Jag vill inte känna mig instängd, fångad och/eller inhägnad. Ikväll har jag hur som helst bokat in mig på ett cirkelgympass. Det ser jag fram emot.

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.