Recept,  Ur vardagen

Mat & bak

tacolasagneIgår kom sonen och hans flickvän hit på middag. Tacolasagne var beställt och det var länge sedan vi åt det, så det fixade jag till med glädje. Vill du prova? Här kommer receptet.

tacolasagne_recJag älskar att baka men äter oftast inte själv upp det jag bakar och nu när maken och jag är själva kvar hemma blir det inte att jag bakar så ofta trots att han älskar att äta alla kakor, bakverk och tårtor som finns i världen. Men jag passar på när vi ska få gäster. Så igår bakade jag Centerkakor.

centerkaka1
centerkaka2De är superlätta att göra och väldigt goda. Här kommer receptet:

centerkaka_rec

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.