Foto,  Ur vardagen

Dags att söka svar

humlaIdag ska jag gå till doktorn. Mitt krångel med magen behöver ses över tycker jag. Bråkar den för att jag äter något olämpligt tro? Jag har ju varit inne på de tankarna ett tag. Jag vet inte men det är i alla fall dags att söka svar.

Det är aldrig roligt att behöva gå till läkaren och allra helst inte när man kommer med ”ont i magen”. Bättre då med ett brutet ben, vilket jag dock aldrig – peppar, peppar – har haft. Ett brutet ben ser läkaren direkt, gipsar ihop och så är man bra om ett gäng veckor. Hoppas jag kan få lika snabb och effektiv hjälp.

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com

4 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.