Foto,  Ur vardagen

Kanonstart

fjordenEn sådan fantastiskt morgon! Dimman låg i slöjor över golfbanan och solen var på väg upp när jag kände att jag bara måste uuut! Med kameran så klart. Så jag styrde kosan ut mot havet och har nu tankat på rejält med energi. En riktig kanonstart på den här söndagen, helt klart.

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.