Ur vardagen

Stjärnbyxor

Min favoritdag är här igen – fredag – wee-hoo! Tyvärr vaknade jag med huvudvärk, men jag hoppas att det snart rättar till sig. Jag har tagit en huvudvärkstablett, ätit frukost och snart druckit upp morgonens första kopp kaffe.

Igår var det dags för veckovägning – nu är jag bara en chipspåse bort från att nå mitt mål. Inte kalorimässigt då förstås, men viktmässigt. Bara 300 gram kvar… 

chipsDet är värt att fira tycker jag – så idag blir det stjärnbyxor till jobbet!

stjärnbyxor

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com

4 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.