Foto,  Inredning,  Träning,  Ur vardagen

Pressa formen

strykjärnJag har tänkt köra igång med en ny utmaning inom kort – pressa formen lite så att säga.

Sedan tidigt i våras har jag gått ner ett antal kilon och nu är det snart dags för mig att gå på ett jämviktsprogram. Jag kommer förmodligen att försöka göra det ihop med att jag kör en utmaning på nätet med tränings-, kostprogram och hela baletten. Har inte hunnit bekanta mig med hela upplägget än, men jag återkommer i ärendet…

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.