Foto,  Träning,  Ur vardagen

Inte så noga

goldengreenFull rulle igår: slutade jobba fyra, hem och förberedde köttet till middagen vilket skulle marineras en timma, till mataffären och handlade några saker, snabbvisit hos mor som vi handlat några saker åt, sen hem och gjorde klart middagen och inmundigade den.

När klockan var sex hoppade jag in i bilen, åkte och hämtade upp sonen och hans flickvän och åkte till IKEA med dem. De vill titta lite, jämföra priser med andra butiker och inspireras inför flytten till nya lägenheten som sker den 1 december.

Väl hemma igen var det dags att ta tag i nyhetsbrevet jag gör och sen var det bara att krascha i säng. En härlig dag!

Idag väntar jobb till fyra, luggklippning hos frisören halv fem sen blir det sedvanligt onsdagsmys med sonen och hans flickvän och förmodligen blir det någon stund till med nyhetsbrevet. Utöver det vill jag hinna med motion av något slag; en cykeltur, en promenad eller en joggingrunda – det är inte så noga vad det blir, bara ATT det blir.

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.