Inte så noga

goldengreenFull rulle igår: slutade jobba fyra, hem och förberedde köttet till middagen vilket skulle marineras en timma, till mataffären och handlade några saker, snabbvisit hos mor som vi handlat några saker åt, sen hem och gjorde klart middagen och inmundigade den.

När klockan var sex hoppade jag in i bilen, åkte och hämtade upp sonen och hans flickvän och åkte till IKEA med dem. De vill titta lite, jämföra priser med andra butiker och inspireras inför flytten till nya lägenheten som sker den 1 december.

Väl hemma igen var det dags att ta tag i nyhetsbrevet jag gör och sen var det bara att krascha i säng. En härlig dag!

Idag väntar jobb till fyra, luggklippning hos frisören halv fem sen blir det sedvanligt onsdagsmys med sonen och hans flickvän och förmodligen blir det någon stund till med nyhetsbrevet. Utöver det vill jag hinna med motion av något slag; en cykeltur, en promenad eller en joggingrunda – det är inte så noga vad det blir, bara ATT det blir.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *